Jednak svým zpracováním, které je na hony vzdálené běžně rafinovaným cukrům. Dále také obsahem minerálů a živin (zinku, železa a antioxidantů). Tělu dodá také inulin, tedy nerozpustnou vlákninu, jež slouží jako prebiotikum (potrava pro bifidobakterie ve střevech).
Ale tím nekončíme – hlavním přínosem tohoto cukru je NÍZKÝ GLYKEMICKÝ INDEX, jenž se uvádí v hodnotě 35 (pro lepší představu: med 90, croissant nebo donut 75, tyčinka Mars 70, Fanta 65). To znamená, že vás lépe zasytí a tento pocit také déle vydrží, než je tomu u klasického cukru, kdy zažíváte rychlé nabití energií, ale také rychlejší únavu.
Navíc, čím vyšší hladina cukru, tím více inzulinu potřebujete a tím větší je sklon k ukládání tuků v organizmu.
Kam s ním?
KAMKOLI! Letní drinky, koláče, sladké snídaně na okenním parapetu, když slunce ještě nenabralo na síle, oslazení smoothies, kávovo-karamelový polibek, když se potřebujete po náročném dni trochu odměnit. Kokosový cukr by se dal přirovnat ke kvalitnímu medu a stejně jako on, i tato surovina údajně pomáhá udržovat stálost vnitřního prostředí organizmu a působí blahodárně na celé naše tělo.
Tohle mlsání je zkrátka trendy, a navíc bezpečně bez výčitek.
MACA CHOCO LATTÉ
Co je produkt Maca Choco Latté?
Maca Choco Latté je speciální směs kombinující prášek maca a raw kakao, tedy dva silné stimulanty. Dopřejte si pohodlí osvěžujícího nápoje, který poskytuje energii a dobrou náladu. Má mírně sladkou chuť, přidanou z kokosového cukru, ale nízkou hladinu cukru.
Co obsahuje?
Má vysoký obsah vlákniny, draslíku a hořčíku a je také zdrojem bílkovin.
Jak ho používat?
Smíchejte 4 g/2 čajové lžičky s 250ml teplé tekutiny, ideálně rostlinné mléko a vypijte.
GOLDEN MYLK
BIO Golden Mylk je směs založená na ajuvérdské medicíně. Jde o směs koření, která je pečlivě vybraná pro posílení imunity a pomoc při hubnutí, díky svým protizánětlivým, antioxidačním a termogenním vlastnostem. Golden Mylk obsahuje kurkumový prášek, skořicový prášek, černý pepř a zázvorový prášek.
Jak Golden Mylk používat?
Smíchejte 3 g/1 čajovou lžičku s 250 ml teplé tekutiny, nejlépe rostlinného mléka.