Magazín, Strana 7

Jak využít produkt Golden Mylk 80g BIO NUPREME?

Recept s využitím Golden Mylku Jedinečný svým složením surovin v BIO kvalitě, rychlou přípravou a vyváženou chutí. To je instantní nápoj Golden Mylk, založený na ájurvédské medicíně. Určený pro ty, kdo chtějí podpořit svou imunitu, harmonizovat tělo i duši, pochutnat si, zahřát se, dopřát si něco dobrého a tělu prospěšného, ale zároveň neztrácet drahocenný čas náročnou přípravou. Golden Mylk BIO ...

Švestkový koláč s tvarohem

Recept na švestkový koláč Švestková sezóna je v plném proudu, spolu s ní přichází recept na skvělý, křupavý koláč, bezrafinovaného cukru, z těch nejlepších surovin.Jen malé varování, u nás zmizl během jednoho dne. Potřebujeme:Na těsto: 250g ovesné mouky (rozemleté ovesné vločky) kypřící prášek 70g kokosového cukru 80g kokosového oleje 30g mandlového másla 1 šťastné vejce   !...

Jak využít Macu?

Macasmoothie se švestkami Přijde vám samotná Maca hořká a chybí vám jiný způsob jejího využití kromě klasického smíchání s vodou? Naše ambasadorka Anny si pro vás připravila jednoduchý recept na smoothie se švestkami! Ráda vytvářím taková jídla, abychom je mohly s mojí dcerkou (10měsíců) papat obě.Tady máte typ na smoothie obohacené o Maca prášek, který dodá příjemně oříškovou chuť aobsahuje s...

Recept na sušenky

Recept na zdravé sušenky Znáte ten pocit, když vás honí mlsná, chodíte supermarketem a nenacházíte nic, coby vaše chutě uspokojilo?? Pak je tenhle recept přímo pro vás. Skvělé, chutné, křupavé,zdravé, energeticky vydatné a hotové za chvíli! Osvědčili se nám i jako skvělá svačinka přitréninku nebo výletu.   Potřebujeme:- 180g ovesných vloček- 120 g pohankové mouky- 100g lískových ořechů- ...

Ochrana kůže před sluncem

Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko..  Milujeme ho! Aby ne, slunce přináší život a radost celé planetě. Navíc aristokratické bílé pleti dávno odzvonilo a IN je být opálený. UV záření slunečních paprsků je ale faktorem č. 1 způsobujícím stárnutím kůže. Jak jí lze pomoci?    Ochrana zvenku Pobyt na sluníčku je nezbytný, v kůži se tvoří vitamín D, zodpovědný za silnou imunitu a z...

Zelené osvěžení

3 recepty na zelené osvěžení   Zmrzliny a limonády jsou v létě v kurzu. Pojďme doma připravit zdravější varianty, abychom se neládovali jen cukrem a smetanou. Stačí přimíchat jednu ingredienci - mladý ječmen nebo pšenici, a rázem tak obohatíme pokrm o minerální látky a antioxidanty, které v horkých dnech potřebujeme o to více. A děti budou nadšené, no řekněte, kdo by nechtěl zelenou zombie ...

Recept na třešňovou marmeládu

Naše ambasadorka Anny Lužná nám zaslala recept na třešňovou marmeládu a my si ho prostě nemohli nechat jenom pro sebe! Tak se nechte inspirovat a dejte nám vědět, jak se marmeláda povedla. Annin recept: Vždy jsem nechápala, proč se do marmelády z ovoce, které je tak krásně slaďoučkédává tolik cukru. Na otázku proč mi přicházely odpovědi typu prostě se to tak dělá, ať se tonezkazí apod.. Už ...

Ječmen - mladý nebo zelený?

Každý člověk, který do oblasti “zdravé stravy” alespoň okrajově nakoukl, se s pojmy "mladý ječmen" a "zelený ječmen" už určitě setkal. Víte ale, jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Pojďme se na to společně podívat. Na internetu najdeme celou řadu článků, které oba druhy slučují do jednoho. To je ale velká škoda – každý z nich nám totiž může pomoci jinak.Mladý ječmen je název pr...

Jak správně užívat mladý ječmen?

Tmavě zelený nápoj charakteristické chuti obsahující nepřeberné množství prospěšných látek se už dávno zabydlel v každém “zdravém” obchodě, a dokonce i v mnoha lékárnách. Znáte ale zásady jeho správného užívání?   Způsobů užívání je samozřejmě vícero. Vysvětlíme vám je všechny – to abyste si zvolili ten ideální právě pro vás. Obecně platí několik jednoduchých zásad: ...

Chlorella pomáhá i při akné

Akné si drtivá většina z nás spojuje především s obdobím puberty. Jenže podobné potíže trápí mnoho žen bez ohledu na aktuální věk, a nevyhýbají se ani dospělým mužům. Ptáte se proč a jak tento problém řešit?   Objeví se vám čas od času několik nepříjemných pupínků? Nebo je to dokonce trochu častěji, než jen čas od času? Obvykle je to jasný signál, že jsme někde udělali přešl...